Autorius Tema: Uzmaitinti cb stotele namuose  (Skaityta 5641 kartus)

8329-Sergej

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 515
  • LY2WT
    • Žiūrėti profilį
Uzmaitinti cb stotele namuose
« Įrašytas: Kovo 08, 2015, 10:55:52 am »
Maitinimo blokas cb stotelei is seno kompiuterinio maitinimo bloka (greitai)
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 08, 2015, 06:58:14 pm sukūrė 8329-Sergej »

8329-Sergej

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 515
  • LY2WT
    • Žiūrėti profilį
Ats: Maitinimo blokas is kompjuterio
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 11:11:25 am »
Nors internete yra jau daug aprasymu kai paleisti kompiuterini maitinimo bloka, tai pakartosiu ir pas mus forume.
Su jo pagalba mes galim uzmaitinti cb radio stotele namuose. Nors pats dabar nauduoju profesionala gamykliska maitinimo bloka. Parasysiu tiems kuri nenori investoti, ir turi sena veikianti maitinimo bloka is kompiuterio.

8329-Sergej

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 515
  • LY2WT
    • Žiūrėti profilį
Ats: Maitinimo blokas is kompjuterio
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 11:16:10 am »
Surandam sena veikianti maitinimo bloka is kompiuterio.
Reikia sujungti ant dideles fiskes zalia su juodo laida, kaip parodita zemiau (PS_ON su COM arba PS_ON su GND).
Jai blokas veikiantis tai prades suktis ventiliatorius.


« Paskutinį kartą keitė: Kovo 08, 2015, 12:00:18 pm sukūrė 8329-Sergej »

8329-Sergej

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 515
  • LY2WT
    • Žiūrėti profilį
Ats: Maitinimo blokas is kompjuterio
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 11:21:37 am »
Nu ir ka mes turim,
Blokas pasileido.
Dabar surandom kitu jungciu kur yra geltonas, rauduonas ir juodas laidas. Matuojame tarp geltonu ir juodo laido, ir matom musu 12 Voltu kur mes galim prijungti prie musu stoteles.
Tik nesumaisome + su -  :)
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 08, 2015, 11:26:14 am sukūrė 8329-Sergej »

8329-Sergej

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 515
  • LY2WT
    • Žiūrėti profilį
Ats: Uzmaitinti cb stotele namuose
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 12:23:07 pm »
Taip dviese vietosia buvau pajunges stoteles, aisku geriau kad maitinimas butu ne 12.25 v a koks 13.8 V, bet stotelei be stiprintuvo uztenka, aisku galyma dar koki kondensatorio elektrolito 10 000 mkf dadieti ant isejimo, bet nebutina. Cia tai biudzetinis pigus variantas kad nieko nepirkti.
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 08, 2015, 12:38:09 pm sukūrė 8329-Sergej »

FANTOMAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 425
  • Radioliubitelis
    • Žiūrėti profilį
Ats: Uzmaitinti cb stotele namuose
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 01:22:06 pm »
mano draugas dirba sale taves bakazunda beroc taip vadinasi tai jis man sake tinkle dvi fazes su indikatoriu matavo.

FANTOMAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 425
  • Radioliubitelis
    • Žiūrėti profilį
Ats: Uzmaitinti cb stotele namuose
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 01:26:59 pm »
del taves irmi
http://www.audioportal.com/showthread.php/51557-Активный-сетевой-фильтр-стабилизатор

FANTOMAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 425
  • Radioliubitelis
    • Žiūrėti profilį
Ats: Uzmaitinti cb stotele namuose
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 01:42:06 pm »
cia kaipo tokio 0 nera :) del to ir rodo indikatorius 2 fazes :) indukcija ten ant indikatoriaus

i pastata ateina 3 laidai ( 3 fazes) ir viskas :) zeme - nulis nuo kanalizacijos vamzdzio movos :)
kas cia pas jus per stebuklinga salis jei net elementarus fizikos desnei neveikia
kazkoke nesamone viena faze nulis ir izeninimas taip supratu turi but
ar cia kaska as nedaganeju

FANTOMAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 425
  • Radioliubitelis
    • Žiūrėti profilį
Ats: Uzmaitinti cb stotele namuose
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 02:05:56 pm »
klausykit su pasaku saly givenat.

8329-Sergej

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 515
  • LY2WT
    • Žiūrėti profilį
Ats: Uzmaitinti cb stotele namuose
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 04:51:12 pm »
cia kaipo tokio 0 nera :) del to ir rodo indikatorius 2 fazes :) indukcija ten ant indikatoriaus

i pastata ateina 3 laidai ( 3 fazes) ir viskas :) zeme - nulis nuo kanalizacijos vamzdzio movos :)

Prikolas dvi fazes rozeteja, Norvegija ...

8329-Sergej

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 515
  • LY2WT
    • Žiūrėti profilį
Ats: Uzmaitinti cb stotele namuose
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovo 08, 2015, 11:43:43 pm »
Tai pas mus nulis dar ateina, o ten turbut nera
" nulis nuo kanalizacijos vamzdzio movos :)"
Sesi ant  unitazo ir gausi  :)
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 08, 2015, 11:46:09 pm sukūrė 8329-Sergej »